Om mig

Helene

Jeg hedder Helene Gerup, og jeg er bosiddende på Omø, en lille småø ude midt  i Storebælt.

Min ernæringsfaglighed har jeg fra Ankerhus Seminarium, hvor jeg tog uddannelsen til Ernærings- og Husholdningsøkonom i 1999, med specialeretningen Markedsføring og produktudvikling, og fokus på økologisk frugt og grønt.

Jeg brænder for at kunne hjælpe med til at aflive myter, hurtige meninger og overfladisk viden om kost – uden at det bliver kompliceret. Som kostvidende er man ofte sat op på en piedestal i forhold til almen viden om kost, og derfor er det vigtigt at formidle i ”øjenhøjde”. Og så er jeg en rigtig talnørd, med sans for at se det store i detaljen. Det er ofte de små detaljer, som kan gøre den helt store forskel for et godt resultat. Eller som så mange andre steder i livet, gælder det om at se det store i det små.